Barnehagens uteområde

Grandehagen er kjent for sitt store, spennende og flotte uteområde. Vi har et variert terreng der barna får utfordre seg motorisk og i lek. Barnehagen ligger også nær både skog, turløyper, fotballbane og strand.

Uteområdet vårt har en småbarnsdel, en stor lekeplass og skogområdet.

Småbarnsdelen er ny i 2015, og den er vi veldig fornøyde med! Her får de minste boltre seg litt når de trenger å trekke seg litt tilbake fra de større barna. Her har de egen sandkasse, ronser, mange leker, en klatrebie osv.

I det store lekeområdet finnes det noe for enhver smak. Vi har en sykkelbane, sykler, tunnelsklie, ronser, fuglerede ronse, to vanlige sklier, lekebåt, sandkasse, lekebuss og natur. Vi har et amfi der vi har forestillinger, sommerfest og diverse leker. På heia har vi nå fått en ny grillbu der vi lager mat og koser oss.

I skogområdet har vi to gapahuker med leirsted i midten. her er det plass til mange rundt bålet, og det er veldig gøy å leke i skogen her, og å ake på vinteren. Dette er også innenfor barnehagens område og er inngjerdet.